Forrygende billed- og lydoplevelse i sofaen

Philips TV: Forrygende billed- og lydoplevelse i sofaen

Uanset hvilken model du vælger, vil et Philips TV altid give dig en forrygende billed- og lydoplevelse suppleret med lækkert, europæisk design.

I juli 2020 kom OLED805 på markedet i 55” og 65”: En topmodel med alverdens herligheder!

 

TV’er giver dig multirumslyd

Det er det første TV med DTS Play-Fi fra en førende TV-producent: Og dermed får du mulighed for trådløs multirumslyd.

DTS Play-Fi er en app-baseret platform, som gør det muligt at koble produkter sammen på tværs af mærker, så du får et trådløst system i hjemmet til at spille musik og radio: Tommelfingerreglen er, at op til 32 enheder kan forbindes – hvoraf de 16 kan spille det samme nummer – og der er 8 forskellige mennesker, som kan bruge systemet samtidig.

 

Kunstig intelligens og Ambilight

OLED805 er et supertyndt 4K OLED UHD TV med 4. generation af Philips’ eminente billedprocessor P5, som i denne udgave kombineres med kunstig intelligens, AI, for at skabe et perfekt billede; ja, faktisk er det så livagtigt, at du føler du kunne træde ind i det!

Philips’ unikke baggrundsbelysning, Ambilight, er på 3 sider af TV’er, hvor farver, der matcher skærmens, kastes op på bagvæggen, så du nærmest får en 3D-dimension og en meget behageligere sofaoplevelse.

Design, du vil nyde at se på

Udover det tynde, elegante TV med kantfri ramme er der grund til at fremhæve et par andre designdetaljer: Foden er i mørk krom og designet får nærmest TV’er til at svæve.

Der er udviklet en ny, hip fjernbetjening i topkvalitet med elegante, baggrundsbelyste taster i et metaldesign. Den ultimative fornemmelse af luksus understreges af, at siderne og bagsiden er pakket ind i bæredygtigt læder fra den skotske læderspecialist Muirhead.

 

Philips TV er ét af de få mærker, som understøtter alle førende HDR-standarder, så du har adgang til det største mulige indhold i HDR via disc, set-topboks og streamingtjenester. Dolby Vision og Dolby Atmos er også med.

 

Det er et Android TV med indbygget Google Assistant og det fungerer med Alexa